Ras El Hanout RUB | A&O
Sukurta įkvėpimo iš mūsų kelionių, tai yra tradicinis Šiaurės Afrikos, ypač Maroko, prieskonis.
Kilmės šalis - Škotija
Grynasis kiekis - 205 g.
Sukurta įkvėpimo iš mūsų kelionių dėka, tai yra tradicinis Šiaurės Afrikos, ypač Maroko, prieskonis. Šį nuostabų skonį rasite Šiaurės Afrikos gatvės maiste, ant kepsnių bei daugybėje patiekalų, kuriuos gamina vietos šeimininkės.
Yra tiek daug būdų mėgautis šiuo prieskoniu: su vištiena, jūros gėrybėmis, ant paplotėlių ar salotų. Mes netgi mėgstame jį užbarstyti ant keptų kiaušinių ar naudoti šakšukai.
Užtepkite tolygų sluoksnį, maždaug 3–5 % nuo mėsos svorio. Prieskoninį mišinį berkite ant drėgto paviršiaus bent 1 valandą prieš gaminimą, kad gerai įsigertų. Taip pat galima sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, kad susidarytų pasta. Puikiai tinka tagine patiekalams – nuostabiems avienos ir daržovių troškiniams. Nuostabus ant grilio kepamų kebabų ar lėtai gaminamuose patiekaluose!
Sudedamosios dalys
(Alergenai DIDŽIOSIOMIS RAIDĖMIS IR PARYŠKINTI)
Druska, cukrus, kuminas, kalendra, česnakas, citrinos milteliai, svogūnas, kmynas, raudonoji paprika, kalendros lapai, salieras (druska su SALIERAIS), rūkyta paprika, čili, citrinos rūgštis.
Kraunasi...
